banner imagebanner image

 

 

 

Καλωσήρθατε στην σελίδα μας!

Εμπνευσμένοι από τα προϊόντα του τόπου μας, την κρητική παράδοση & διατροφή δημιουργήσαμε τις Ελληνικές Φάρμες με στόχο μας την Ασφάλεια και την Ποιότητα, διαθέτοντας την γνώση και την εμπειρία στο χώρο των τροφίμων με σκοπό αυστηρά επιλεγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα να φτάνουν στον καταναλωτή στη σωστή συσκευασία και στη σωστή τιμή.

Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών για τη γεύση, την παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή, προτείνουμε τα προϊόντα μας, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις και συσκευασμένα σε πρακτικές - λειτουργικές συσκευασίες που διατηρούν την φρεσκάδα και τα θρεπτικά τους συστατικά.

 

 

 
 

 

Η εταιρεία

Έχοντας στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ Α.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην συσκευασία των τροφίμων το 2010 στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Έκτοτε με συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας των  προσφερόμενων προϊόντων αλλά και υπηρεσιών, με συνεχή έρευνα, ανάπτυξη, και εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας και με αυστηρή τήρηση όλων των προδιαγραφών σε συνδυασμό πάντα με πιστοποιημένες διαδικασίες και ποιοτικούς ελέγχους, έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται πιστά στις αυξανόμενες απαιτήσεις των εποχών με ταυτόχρονη αύξηση του μεριδίου αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Στοχεύοντας πάντα τα προϊόντα μας να είναι επιλογή ποιότητας έχουμε καταφέρει με τον διαρκή εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού μας εξοπλισμού να επιτύχουμε  απόλυτη ανταγωνιστικότητα τιμών προς όφελος των καταναλωτών, συνδυάζοντας πάντα τις υψηλές απαιτήσεις για υγιεινή διατροφή και τη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση τους.

 

 

 

ΘΕΛΕΤΕ <br> ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

ΘΕΛΕΤΕ
ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;

Κάντε click εδώ, συμπληρώστε την φόρμα και
σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ